text.skipToContent text.skipToNavigation

Nu öppnar Göteborgs Stål med försäljningskontor och lager i Marieholms industriområde utanför Göteborg

Göteborgs Stål är ett nystartat företag som den 1 februari slog upp portarna till det nya lagret på 4000 kvadratmeter i Marieholms industriområde i Göteborg. Göteborgs Stål erbjuder kunder inom bygg- och verkstadsindustrin, stål och metaller samt bearbetningstjänster såsom kapning, blästring och målning.       

Säljare och lagerarbetare på plats

På lagret i Marieholm som slog upp portarna den 1 februari arbetar det både lagerpersonal och säljare med bred kunskap inom materialkännedom och logistiklösningar.  

– Det känns underbart att dels kunna förse Göteborgs som stad med nya arbetstillfällen men även att kunna förse Göteborgs som region och den lokala industrin med kvalitetsstål, metaller och en effektiv logistikkedja, säger Håkan Lindqvist, VD på Göteborgs Stål.

Industrität region

I västra Sverige finns både tung verkstads- och byggindustri, flera större underleverantörer och många mindre entreprenörer. Göteborgs Stål vill verka lokalt och arbeta tätt tillsammans med kunder i regionen. Detta för att på så sätt kunna möjliggöra för en så kundanpassad logistiklösning som möjligt. Göteborgs Stål erbjuder ett komplett sortiment av stål och metaller anpassat för industrin och dess olika branscher i Göteborg.  

– I vår bransch är logistik och kundservice A och O. Alla kunder har olika behov och som lokal distributör av stål och metaller kan vi anpassa våra logistiklösningar beroende på behov. Allt ifrån att kunden själv hämtar sitt material på vårt lager eller att vi kör ut materialet direkt till kunden via våra turbilar. Sist men inte minst kommer våra kunder få tillgång till vår kundportal med digitala självbetjäningstjänster och orderläggning via webbshop, säger Håkan Lindqvist.    

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Håkan Lindqvist, VD Tel. 010-484 01 41. E-post: hakan.lindqvist@goteborgsstal.se   

Om Göteborgs Stål

Göteborgs Stål har lokalt lager och säljkontor i Göteborg. Vi har ett komplett sortiment av stål och metaller och bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning.

Leverans sker från vårt lokala lager i Göteborg med korta leveranstider. Önskar du hämta din leverans så är du alltid välkommen.

Vi erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Alla våra kunder får tillgång till vår kundportal som innefattar digitala självbetjäningstjänster samt orderläggning online via webbshop.

Göteborgs Stål ingår i Handelsstålgruppen i Sverige.

Stäng Snabborder
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.